نگارش یک فصل از کتاب "مراقبت تسکینی در بیماران مبتلا به سرطان مزمن در جامعه"
نگارش یک فصل از کتاب "مراقبت تسکینی در بیماران مبتلا به سرطان مزمن در جامعه"
نگارش یک فصل از کتاب "مراقبت تسکینی در بیماران مبتلا به سرطان مزمن در جامعه"منتشر شده توسط انتشارات اشپرینگر توسط اعضای هیئت علمی مرکز تحقیقات سرطان
نگارش یک فصل از کتاب "مراقبت تسکینی در بیماران مبتلا به سرطان مزمن در جامعه" منتشر شده توسط انتشارات اشپرینگر توسط اعضای هیئت علمی مرکز تحقیقات سرطان .
دکتر مریم رسولی، سرپرست نویسندگان این فصل با عنوان "نقش پرستاربرای ایجاد تیم بین رشته ای مراقبت تسکینی در جامعه" با تاکید بر اهمیت ارایه مراقبت تسکینی برای بیماران مبتلا به سرطان گفت: مراقبت تسکینی به عنوان یکی از الزامات مدیریت سرطان تلقی می شود که به ویژه، در کشورهایی که آمار ابتلا به این بیماری بالا بوده و بیماری زمانی تشخیص داده می شود که اقدامات درمانی کمترین تاثیر را دارد، یکی از نیازهای نظام سلامت تلقی می شود. بر این اساس، اگرچه مدل های مختلفی برای ارایه این مراقبت ها در کلینیک ها و بیمارستان ها وجود دارد، انتقال مراقبت از مراکز درمانی به عرصه های جامعه به ویژه مراکز سطح یک و منازل از اهم توصیه های سازمان بهداشت جهانی می باشد.
وی در خصوص محتوای کتاب گفت: این مجموعه که در قالب 39 فصل تدوین شده، به بررسی وضعیت کشورهای مختلف از نظر ارایه مراقبت تسکینی در جامعه می پردازد که نویسندگان صاحب نام و محققان برجسته ای از پنج قاره جهان در نگارش آن سهیم بوده اند. با توجه به نقش برجسته پرستار در تیم ارایه مراقبت تسکینی، در فصل مربوط به وضعیت ارایه مراقبت تسکینی در بیماران مبتلا به سرطان در کشور، نقش پرستاران تبیین شده است.
وی ضمن تشکر از مشارکت دکتر لیلا خانعلی مجن و دکتر اعظم شیرین آبادی فراهانی، اعضای هیئت علمی این دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دکتر سمیرا بیرانوند از دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اضافه کرد که دیدگاه های منعکس شده در این فصل، حاصل تجربیات تیم در ارایه مراقبت تسکینی به بیماران مبتلا به سرطان در مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه و حمایت های پرفسور محمداسماعیل اکبری رئیس مرکز تحقیقات سرطان بوده که نویسندگان در این فصل، مراتب قدردانی خویش نسبت به ایشان را ابراز کرده اند.
شایان ذکر است در این کتاب، به 18 مقاله از مقالات نویسندگان این فصل، استناد گردیده است.