×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1397/11/04 - 11:02
  • بازدید : 2020
  • تعداد بازدید : 117
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

نشست خبری ریاست محترم مرکز تحقیقات سرطان پرفسور محمد اسماعیل

همزمان با هفته ملی مبارزه با سرطان نشست خبری ریاست محترم مرکز تحقیقات سرطان پرفسور محمد اسماعیل اکبری روز . . .

نشست خبری ریاست محترم مرکز تحقیقات سرطان پرفسور محمد اسماعیل

همزمان با هفته ملی مبارزه با سرطان نشست خبری ریاست محترم مرکز تحقیقات سرطان پرفسور محمد اسماعیل اکبری روز چهارشنبه سوم بهمن ماه 1397 در سالن اجتماعات مرکز تحقیقات سرطان برگزار شد .

پرفسور محمد اسماعیل اکبریبا بیان اینکهسرطان گران‌ترین بیماری روی زمین است، اظهار کرد:‌ بالاترین تحقیقات در رابطه با کنترل بیماری سرطان انجام می‌شود که هنوز به نتایج قطعی و کاملی نیز دست نیافته است.

پرفسور محمد اسماعیل اکبری با بیان اینکه در تومورهای سرطانی، جراحی تا ۴۹ درصد درمان را کامل می‌کند و علاج صرفا با جراحی مقدور است، افزود: این در حالی است که وزارت بهداشت آن گونه که باید به مساله‌ جراحی توجه نمی‌کند. رادیوتراپی همراه با جراحی تکنیک جدیدی است که تا ۴۰ درصد اثر بخشی دارد؛ ایشان همچنین تاکیید کرده اند  هیچ آزمایشی تشخیص سرطان در مراحل اولیه را نشان نمی‌دهد.

پرفسور محمد اسماعیل اکبری در  پایان صحبت های خود به ضرورت ایجاد بانک ملی ژنوم ایرانیان در داخل کشور، تاکید کرد و در این باره خاطر نشان کرد: از سال‌های گذشته در رابطه با ایجاد این بانک تاکیدات زیادی صورت گرفته است،  ولی متاسفانه هنوز این پروسه به درستی در داخل کشور اجرایی نشده است. این‌ در حالی است که در برخی کشورها این پروژه در حال انجام است  و این کشور ها  به زودی مدعی ایجاد بانک ژنوم خاورمیانه خواهد شد .

  • گروه خبری : بولتن خبری,آموزشي,آرشيو اخبار,پژوهشي,خبر مرکز,آرشیو آموزشی,آرشیو پژوهشی,آرشیو عمومی,مطالب مفید
  • کد خبر : 73459
کلید واژه
تنظیمات قالب