برگزاری نشست خبری در مرکز تحقیقات سرطان به مناسبت هفته سرطان و برگزاری دو کنگره بین المللی سرطانهای دستگاه گوارش و سرطان پستان
برگزاری نشست خبری در مرکز تحقیقات سرطان به مناسبت هفته سرطان و برگزاری دو کنگره بین المللی سرطانهای دستگاه گوارش و سرطان پستان
برگزاری نشست خبری
به مناسبت هفته سرطان و همزمان با برگزاری دو کنگره بین المللی توسط مرکز تحقیقات سرطان نشست خبری در این مرکز با حضور ریاست مرکز تحقیقات سرطان پیرامون سرطان و دبیران علمی دو کنگره بین المللی سرطان پستان و کنگره گوارش روز چهارشنبه 23/11/1398 در سالن اجتماع مرکز تحقیقات سرطان برگزار شد .
در این نشست دکتر اکبری رئیس مرکز تحقیقات سرطان از افزایش 10 درصدی سرطان خبر داد در همین راستا ادامه داد: هزینههایی که اکنون برای درمان سرطان میکنیم در ۳۰ سال آینده به ۱۰ برابر خواهد رسید. پس موقعیت ایجاب میکند که آینده نگر باشیم. سالمندهای بالای ۶۵ سال اکنون ۱۰ برابر جوانها دارو مصرف میکنند.
در ادمه دکتر حمیدرضا میرزایی دبیر علمی پانزدهمین کنگره بین المللی سرطان پستان مرکز تحقیقات سرطان با اشاره به برگزاری چهار کارگاه در این کنگره گفت: چهار کارگاه شامل جراحی، شیمی درمانی، ژنتیک و رادیوتراپی برای شرکت کنندگان برگزار خواهد شد.
در ادامه دکتر افشین مرادی دبیر علمی پنجمین کنگره بین المللی سرطان های دستگاه گوارش با اشاره به اینکه سرطانهای دستگاه گوارش سهم قابل توجهی در کل سرطانها دارند،گفت: حدود یک سوم کل سرطان های کشور، سرطانهای دستگاه گوارش هستند.
دکتر افشین مردای اظهار داشت: در این کنگره چهار سرطان دستگاه گوارش شامل معده، روده بزرگ، لوزالمعده و کبد مورد بررسی جدی قرار میگیرند.
وی به آمار جهانی برخی سرطانهای دستگاه گوارش اشاره کرد و گفت: سرطان معده از لحاظ بروز پنجمین سرطان در آمار جهانی است و سالانه تقریبا یک میلیون نفر را مبتلا میکند و سبب ۸۰۰ هزار مرگ در کل دنیا میشود.
دکتر مرادی، مهمترین فاکتور خطر این سرطان را عفونت باکتری اعلام کرد و گفت: با توسعه امکانات تشخیصی این نوع سرطان به راحتی قابل معالجه و درمان است.
دبیر علمی پنجمین کنگره سرطانهای دستگاه گوارش گفت: مصرف سیگار، کارکردن در صنایع چرم سازی و بیماران دارای سابقه پرتو درمانی در حفره شکم بیشتر در معرض خطر این سرطان هستند.
وی ادامه داد: سرطان روده بزرگ در آمار جهانی حدود ۲ میلیون بروز در سال دارد و عامل مرگ نزدیک به ۹۰۰ هزار نفر در سراسر جهان میشود.
دکتر مرادی بیان داشت: این نوع سرطان دومین عامل مرگ محسوب میشود و از لحاظ بروز هم سومین سرطان است.
وی ادامه داد: سرطان لوزالمعده ۵۰۰ هزار مورد بروز در سال در دنیا دارد و ۴۵۰ هزار نفر در جهان را میکشد و معمولا مداخلات درمانی پاسخ خوبی دریافت نمیکند.
دکتر مرادی افزود: آمار جهانی اعلام میکند سرطان کبد رتبه ششم جهانی بروز را دارد و در مورد مرگ و میرهم رتبه چهارم را دارد.
وی گفت: سالانه ۸۵۰ هزار نفر در سراسر دنیا مبتلا به این سرطان میشوند و سالانه نزدیک به ۸۰۰ هزار نفر فوت می کنند.
دبیر علمی پنجمین کنگره سرطانهای دستگاه گوارش، فاکتور خطر این سرطان را شامل عفونتهای ویروسی و بیماری کبد الکلی اعلام کرد.