×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1394/08/18 - 12:12
  • بازدید : 5198
  • تعداد بازدید : 61
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
گزارش کنگره بین المللی پیشگیری و کنترل سرطان و هشتمین کنفرانس منطقه ای آسیا پاسیفیک

گزارش کنگره بین المللی پیشگیری و کنترل سرطان و هشتمین کنفرانس منطقه ای آسیا پاسیفیک

کنگره بین المللی پیشگیری و کنترل سرطان و هشتمین کنفرانس منطقه ای آسیا پاسیفیک 10 الی 12 آبان ماه 1394 در تالار امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار شد.

کنگره بین المللی پیشگیری و کنترل سرطان و هشتمین کنفرانس منطقه ای آسیا پاسیفیک 10 الی 12 آبان ماه 1394 در تالار امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار شد.

افتتاحیه این کنگره بین المللی سه روزه که به همت مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه برگزار شد دکتر ملک زاده معاون تحقیقات و فن آوری وزارت بهداشت، دکتر پیوندی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر محمداسماعیل اکبری رییس مرکز تحقیقات سرطان و رییس کنگره، جمعی از متخصصان داخلی و خارجی(از 22 کشور منطقه و جهان) حضور داشتند.

دکتر اکبری این کنگره سه روزه که به زبان اصلی برگزار می شود را یک کنگره مدیریت ملی برشمرد که دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نیابت از وزارت بهداشت برگزار می کند و با اشاره به تفاوت آن با سایر کنگره های علمی و تکنیکی گفت: محور اصلی این کنگره مدیریت کنترل سرطان در کشور است و این که چگونه این بیماری را خوب کنترل، مدیریت و درمان کنیم تا انشاءا... شاهد کاهش مرگ و میر ناشی از این بیماری در جامعه باشیم.

رییس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه خاطرنشان کرد: متاسفانه آمار ابتلا به سرطان در دنیا در حال افزایش است و در کشورهای غرب آسیا از جمله ایران، میزان مرگ ناشی از سرطان سیر صعودی دارد.

رییس هشتمین کنگره بین المللی ثبت سرطان و زیرساخت های برنامه جامع  کنترل سرطان، آسیا و اقیانوسیه اعلام کرد: در ایران سالانه حدود 90 هزار مورد ابتلای جدید به سرطان ثبت می کنیم که نزدیک به 30 هزار نفر از مبتلایان هر ساله فوت می کنند.

دکتر اکبری با اشاره به تفاوت شیوع سرطان در ایران با سایر کشورها گفت: سرطان پستان شایعترین سرطان در زنان ایرانی و سرطان معده بعنوان شایعترین سرطان در مردان ایرانی و همچنین کشنده ترین سرطان در زن و مرد ایرانی است. اما سرطان معده در سایر کشورها چنین جایگاهی ندارد و معمولا از نظر شیوع در رده های بسیار پایین تری قرار گرفته است.

وی رفتارها و فرهنگها، مسایل تغذیه ای، مصرف بالای نمک، مصرف غذاهای مانده، چربی حیوانی مانده و عدم رعایت بهداشت دهان و دندان را از عوامل موثر در ایجاد سرطانهای دستگاههای گوارش و سرطان معده برشمرد.

دکتر اکبری با اشاره به شرکت سازمان بین المللی آیارک(سازمان کنترل جهانی سرطان در WHO) در این کنگره  اظهار امیدواری کرد این کنگره سه روزه منجر به جمع بندی نهایی برای تهیه برنامه جامع کنترل سرطان توسط دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نیابت از وزارت بهداشت شود.

وی در خاتمه سخنان خود مصرف دخانیات را یک معضل عنوان کردو گفت: در تمام  دنیا 30 درصد از مرگها وابسته به استعمال دخانیات است و در ایران نیز متاسفانه شیوع استعمال دخانیات روز به روز افزایش می یابد. میزان ابتلا به سرطان در استعمال کنندگان دخانیات چهار برابر بیشتر از سایرین است. براساس آمار در سال 1382 تقریبا  1.7 خانمهای بالغ سیگاری بودند که متاسفانه امروز این آمار نزدیک به 4 درصد رسیده و در طول یک دهه بیش از 3 برابر افزایش یافته است که این امر نه تنها خطر بروز سرطان را افزایش می دهد بلکه خطرهای فرهنگی و... را برای خانواده های ایرانی در پی دارد.

ضمناً در نشست سازمان مبارزه با سرطان آسیا اقیانوسیه (APOCP) ایران به عنوان دبیرخانه دائمی این سازمان در غرب آسیا انتخاب شد.

همچنین تفاهم نامه مشترک بین روسای مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و انجمن سرطان گرجستان در خصوص همکاری های مشترک آموزشی و پژوهشی منعقد گردید.

 

 

  • گروه خبری : آرشيو اخبار,آرشیو آموزشی,آرشیو پژوهشی,آرشیو عمومی
  • کد خبر : 25359
کلید واژه
تنظیمات قالب