برگزاری دومین جلسه کمیته ثبت سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مرکز تحقیقات سرطان
دومین جلسه کمیته ثبت سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درساعت 7:30 تاریخ 31/5/1396 در سالن کنفرانس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه برگزار شد. این کمیته با حضور دکتر محمد اسماعیل اکبری رئیس مرکز تحقیقات سرطان ...
برگزاری دومین جلسه کمیته ثبت سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مرکز تحقیقات سرطان
دومین جلسه کمیته ثبت سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درساعت 7:30 تاریخ 31/5/1396 در سالن کنفرانس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه برگزار شد. این کمیته با حضور دکتر محمد اسماعیل اکبری رئیس مرکز تحقیقات سرطان، دکتر عرشی معاون امور بهداشتی ، دکتر رضایی طاویرانی مدیر پژوهشی ، دکتر اعتماد معاون آموزشی دانشکده بهداشت، دکتر اقتصادی نماینده معاونت غذا و دارو، دکتر قریب و عادلی نمایندگان معاونت درمان ،دکتر فربخش رئیس گروه بیماری های غیر واگیر دانشگاه شهید بهشتی ودکتر محمدی مسئول دبیرخانه ثبت سرطان دانشگاه برگزار گردید.
در این جلسه ابتدا دکتر محمدی مسئول دبیرخانه ثبت سرطان به گزارش روند پیشرفت مصوبات جلسه اول پرداختند و در ادامه ، مهمترین فعالیتهای انجام شده در خصوص فرآیندهای اصلی ثبت سرطان، شناسایی بیماران و جمع آوری اطلاعات از منابع مختلف را ارائه نمودند. همچنین در این جلسه تاکید شد، علاوه بر گزارشات پاتولوژی، گزارشات بالینی و مرگ و میر بیماران سرطانی نیز جمع آوری و ثبت می گردد. ایشان اشاره کردندکه در حال حاضرمرحله تکرار گیری، اصلاح داده ها انجام گرفته و تا پایان شهریور مرحله کنترل کیفی نیز به اتمام خواهد رسید، سپس مرحله آنالیز و گزارش نهایی اجرا خواهد شد لازم به ذکر است این داده ها می بایست از بالاترین اعتبار برخوردار بوده و اعتبار این داده ها نیز بستگی به صحت و انتشار به موقع گزارش دارد.
در ادامه دکتر محمد اسماعیل اکبری رئیس مرکز تحقیقات سرطان در مورد روند ثبت سرطان کشور و مشکلات موجود توضیحات مبسوطی ارائه نمودند و خاطر نشان کردند: ثبت سرطان امر بسیار مهمی در نظام سلامت بوده و علاوه بر کیفیت داده ها، انتشار به موقع آن جهت برنامه ریزی و سیاست گزاری امری بسیار مهم و ضروری بوده و برای پیشرفت برنامه به لزوم همکاری بین بخشی دانشگاه تاکید نمودند.
سپس دکتر عرشی ضمن ابراز خرسندی از روند اجرای برنامه و تشکر از همکاری معاونت های درمان، غذا و دارو، مدیر یت پژوهشی و مرکز تحقیقات سرطان تاکید نمودند این واحد می بایست تقویت گردد و مقرر شد در این راستا نیروی انسانی مورد نیاز تامین و همکاری بین بخشی صورت گیرد.سپس سایر اعضا به بیان دیدگاه های خود در رابطه به ساختار گزارش دهی پرداختند.
![]() |
![]() |
![]() |